Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 24g33kcal3g0.1g2.4g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g18g84kcal1.2g9.1g4.7g0g
Hermesetas-jauhe0.9g2.5kcal0g0.5g0g0.3g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen1.3g4.7kcal0.7g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g503kcal10.2g20.6g42.6g1g
Valittu annoskoko61g251kcal5.1g10.3g21.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g126kcal2.6g5.2g10.7g0.3g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.8g34.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038