Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 25g144kcal5g4.7g11.6g0.9g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g13g36kcal0.4g8.5g0g1.1g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g16g91kcal0g0g15.6g0g
Hunaja 6.2g21kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g610kcal10.8g37.2g57.4g4g
Valittu annoskoko61g305kcal5.4g18.6g28.7g2g
Annoskoko puolitettuna31g153kcal2.7g9.3g14.4g1g
Arvot/100g100g499kcal8.8g30.4g46.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864