Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja55g91kcal9.1g0g6g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g5.8g25kcal0.3g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g234kcal19g0.6g17.2g0g
Valittu annoskoko61g117kcal9.5g0.3g8.6g0g
Annoskoko puolitettuna31g59kcal4.8g0.2g4.3g0g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.5g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397