Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g21g18kcal0.2g3.8g0.1g0.4g
Canderel makeutusjauhe8.7g34kcal0.3g8.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 4.4g16kcal0g0.2g1.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g4.4g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g280kcal5.8g49.4g5.8g2g
Valittu annoskoko61g140kcal2.9g24.7g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna31g70kcal1.5g12.4g1.5g0.5g
Arvot/100g100g228kcal4.7g40.3g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917