Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.8g0.2g0.7g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 26g6.9kcal0.9g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g250kcal8g30.4g10g1.4g
Valittu annoskoko61g125kcal4g15.2g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g63kcal2g7.6g2.5g0.4g
Arvot/100g100g204kcal6.5g24.8g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589