Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 14g27kcal2.6g0g1.9g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g7.8g8.6kcal0.2g0.3g0.8g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g3.1g2.5kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g101kcal6.2g5.8g5.8g0.6g
Valittu annoskoko61g51kcal3.1g2.9g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g25kcal1.6g1.5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.7g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367