Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g31g44kcal5g1.1g2.1g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g7.8g25kcal1.9g3.8g0.1g0.9g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 9g30kcal2.3g4.3g0.2g0.8g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 9g10kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g1.9g6.2kcal0.1g1.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g231kcal19.2g24.6g5g4.2g
Valittu annoskoko61g115kcal9.6g12.3g2.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna31g58kcal4.8g6.2g1.3g1.1g
Arvot/100g100g188kcal15.6g20g4.1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355813