Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen27g9kcal0.9g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g8.9g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Mustikka metsä- 12g5.2kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Hermesetas -neste0.4g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g140kcal6.2g22.8g2.2g1.8g
Valittu annoskoko61g70kcal3.1g11.4g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g35kcal1.6g5.7g0.6g0.5g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.6g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321