Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 29g17kcal2.8g0.9g0.1g0g
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.5g26kcal0.9g5.3g0.2g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g186kcal12.2g23.6g4.6g0.4g
Valittu annoskoko61g93kcal6.1g11.8g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g47kcal3.1g5.9g1.2g0.1g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104