Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 19g69kcal1.6g15.1g0.1g0.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 19g32kcal5.3g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Valkoviini kuiva 5.5g3.7kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g2.2g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g6.8g8.5kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g269kcal16g34.4g5.8g0.8g
Valittu annoskoko61g135kcal8g17.2g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g67kcal4g8.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g221kcal13.1g28.2g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680