Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 18g123kcal0.1g0g13.9g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.1g0g0.2g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g514kcal3.2g57g30.2g0.6g
Valittu annoskoko61g257kcal1.6g28.5g15.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g129kcal0.8g14.3g7.6g0.2g
Arvot/100g100g420kcal2.6g46.6g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094