Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu21g63kcal0.9g0.8g6.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Katkarapu 8.3g5.7kcal1.2g0g0.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 10g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g5.2g0.7kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g165kcal5.8g4.4g13.8g0.6g
Valittu annoskoko61g82kcal2.9g2.2g6.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g41kcal1.5g1.1g3.5g0.2g
Arvot/100g100g135kcal4.7g3.6g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636