Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 33g41kcal6.9g0g1.5g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml2.1g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g16g8.5kcal0.5g1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g135kcal15.2g3.8g6.4g0.4g
Valittu annoskoko61g68kcal7.6g1.9g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g34kcal3.8g1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.4g3.1g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414