Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa8.4g25kcal1.9g0g1.9g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5.6g34kcal1.3g0.4g3g0g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Psylliumkuitu, annos 6g3.4g1.7kcal0g0g0g2.8g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)3.4g20kcal0.9g0.3g1.8g0.4g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.8g14kcal0.7g0.9g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g344kcal17.6g5.6g27.8g8g
Valittu annoskoko61g172kcal8.8g2.8g13.9g4g
Annoskoko puolitettuna31g86kcal4.4g1.4g7g2g
Arvot/100g100g281kcal14.4g4.6g22.7g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365