Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte15g7.2kcal0.1g1.7g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)11g7.3kcal0.4g0.5g0.4g0g
Leivinjauhe0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl12g44kcal1.4g8.7g0.2g0.4g
Kananmuna kuoreton5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Oivariini vähärasvainen8.5g47kcal0.1g0.1g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g290kcal5.4g37.4g12.6g1g
Valittu annoskoko61g145kcal2.7g18.7g6.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g73kcal1.4g9.4g3.2g0.3g
Arvot/100g100g236kcal4.4g30.5g10.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983