Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 28g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g18g23kcal3.7g0g0.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g71kcal8.2g3.8g1.6g1.6g
Valittu annoskoko61g36kcal4.1g1.9g0.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g18kcal2.1g1g0.4g0.4g
Arvot/100g100g58kcal6.7g3.1g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589