Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 18g5.9kcal0.1g1g0g0.2g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g2.1g7.1kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g50kcal0.2g11.4g0g0.4g
Valittu annoskoko61g25kcal0.1g5.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g13kcal0.1g2.9g0g0.1g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996