Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 6.3g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Valio voi6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g16g63kcal0g15.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g426kcal4g64.2g16.6g1.2g
Valittu annoskoko62g213kcal2g32.1g8.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g107kcal1g16.1g4.2g0.3g
Arvot/100g100g346kcal3.2g52.1g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416