Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g11g10kcal0.8g1.6g0.1g0.9g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g11g11kcal0.9g1.6g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma ingman 5%9g8kcal0.3g0.6g0.5g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g65kcal4.4g8.6g1.6g3.8g
Valittu annoskoko62g33kcal2.2g4.3g0.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna31g16kcal1.1g2.2g0.4g1g
Arvot/100g100g53kcal3.6g7g1.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116295