Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 23g10kcal0.2g1.5g0g1.4g
Porkkanaraaste 200g23g6.3kcal0.1g1.2g0g0.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g14g55kcal0g13.8g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.5g3.1kcal0g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g149kcal0.6g33.6g0.4g4g
Valittu annoskoko61g75kcal0.3g16.8g0.2g2g
Annoskoko puolitettuna31g37kcal0.2g8.4g0.1g1g
Arvot/100g100g122kcal0.5g27.4g0.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308669