Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g8.2g55kcal0g0g6.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g2kcal0g0.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g20g17kcal0.2g3.6g0.1g0.4g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g346kcal5.6g47.2g15.2g2g
Valittu annoskoko61g173kcal2.8g23.6g7.6g1g
Annoskoko puolitettuna31g87kcal1.4g11.8g3.8g0.5g
Arvot/100g100g282kcal4.6g38.4g12.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406