Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 10g4.4kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.1g29kcal1g5.8g0.2g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 6.3g5.4kcal0.2g0.3g0.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g5.5g21kcal1.6g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g203kcal11.6g14.6g10.4g0.8g
Valittu annoskoko61g101kcal5.8g7.3g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g51kcal2.9g3.7g2.6g0.2g
Arvot/100g100g165kcal9.4g11.9g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574