Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 55g21kcal0.1g3.9g0g1.9g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.9g6kcal0g1.5g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.3g8kcal0.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g100kcal0.6g11.8g4.4g3.8g
Valittu annoskoko62g50kcal0.3g5.9g2.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna31g25kcal0.2g3g1.1g1g
Arvot/100g100g82kcal0.5g9.6g3.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598