J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g16g26kcal3.1g0g1.6g0g
Makaroni ( tumma Torino )12g41kcal2.1g6.9g0.5g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Milbona Maito rasvaton24g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g1.6g7.2kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g179kcal13.2g16.8g6.6g1.6g
Valittu annoskoko62g90kcal6.6g8.4g3.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g45kcal3.3g4.2g1.7g0.4g
Arvot/100g100g146kcal10.7g13.7g5.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750