Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g21g35kcal4.1g0g2.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 8.2g15kcal0.2g0.3g1.4g0g
Emmental juustoraaste valio4.1g16kcal1.2g0g1.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)14g5.5kcal0.2g1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g147kcal11.6g3.4g9.8g0.6g
Valittu annoskoko62g74kcal5.8g1.7g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g37kcal2.9g0.9g2.5g0.2g
Arvot/100g100g120kcal9.4g2.8g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768