Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen28g37kcal4.8g0.6g2.3g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Amerikan Pekoni filee, HK13g20kcal2.7g0g11.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)11g9kcal0.1g0.4g0.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g10g5.8kcal0g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g155kcal15.2g4.8g30.2g0.2g
Valittu annoskoko62g78kcal7.6g2.4g15.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g39kcal3.8g1.2g7.6g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.4g3.9g24.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672