Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 14g28kcal4.1g0g1.3g0g
Siankylki, raaka3.5g11kcal0.5g0g1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 5.3g3.4kcal0g0.6g0g0.2g
Paprika keltainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g129kcal10.4g8.6g5.2g1.6g
Valittu annoskoko62g65kcal5.2g4.3g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g32kcal2.6g2.2g1.3g0.4g
Arvot/100g100g104kcal8.4g7g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933