Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g38g15kcal1.9g1.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai13g44kcal1.5g8.9g0.3g0.4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.9g1.6kcal0.2g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g177kcal8.8g21.6g6.4g0.8g
Valittu annoskoko62g89kcal4.4g10.8g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g44kcal2.2g5.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g144kcal7.1g17.5g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675