Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)26g28kcal3.1g0.5g1.5g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 5.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Lanttu 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g86kcal6.8g6.6g3g1.2g
Valittu annoskoko62g43kcal3.4g3.3g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g22kcal1.7g1.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g69kcal5.5g5.3g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201