Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)19g30kcal3.6g0g1.7g0g
Kesäkurpitsa, tuore18g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kookoskerma, Wok´n Roll9g21kcal0.2g0.3g2.2g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g3.8g1.8kcal0g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g11g10kcal0.8g1.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g146kcal9.4g5.8g9.6g2g
Valittu annoskoko62g73kcal4.7g2.9g4.8g1g
Annoskoko puolitettuna31g36kcal2.4g1.5g2.4g0.5g
Arvot/100g100g118kcal7.6g4.7g7.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87735