Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis23g25kcal5g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g11g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)11g3.8kcal0.2g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g97kcal11g4.4g4.2g0.8g
Valittu annoskoko62g49kcal5.5g2.2g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g24kcal2.8g1.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal8.9g3.6g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135751