Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6g1.8kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g14g16kcal2.4g0.4g0.5g0g
Risottoriisi (Risella), 60g11g37kcal0.8g7.9g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka3.5g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Hunaja 2.1g7kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g150kcal6.8g22.6g3.2g1g
Valittu annoskoko62g75kcal3.4g11.3g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g37kcal1.7g5.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g121kcal5.5g18.3g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414