Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g13g5kcal0.5g0.8g0g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Siirappi, tumma8.3g27kcal0g6.1g0g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.3g60kcal0.1g0.1g6.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g25g87kcal0.9g20.2g0.2g0.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g420kcal3.2g69.8g13.6g1.8g
Valittu annoskoko62g210kcal1.6g34.9g6.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g105kcal0.8g17.5g3.4g0.5g
Arvot/100g100g339kcal2.6g56.4g11g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349