Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 51g37kcal8.2g0g0.4g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 2.5g0.6kcal0g0g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli6.3g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g100kcal17.4g0.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko62g50kcal8.7g0.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g25kcal4.4g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g81kcal14.1g0.5g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142308