Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.6g0.4g1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.6g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 8.1g3.7kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g376kcal7.6g47.6g16.6g2.2g
Valittu annoskoko62g188kcal3.8g23.8g8.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna31g94kcal1.9g11.9g4.2g0.6g
Arvot/100g100g304kcal6.1g38.4g13.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070