Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g3.8g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sieni rouskut, suolattu 16g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 12g29kcal1.7g0.6g2.2g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Paprika, punainen22g5.7kcal0.2g1g0.1g0.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g98kcal4.8g5.2g6.4g2.4g
Valittu annoskoko62g49kcal2.4g2.6g3.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna31g25kcal1.2g1.3g1.6g0.6g
Arvot/100g100g79kcal3.9g4.2g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459