V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.4g7kcal0.4g0.5g0.4g0.4g
Aprikoosi, kuivattu 2.3g5.1kcal0.1g1g0g0.2g
Luumu kivetön 1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)2.8g5.4kcal0.1g1.1g0g0.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5.6g19kcal0.8g3.2g0.4g0.6g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.4g3.5kcal0.2g0.2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g82kcal3.2g12.2g1.8g4.4g
Valittu annoskoko62g41kcal1.6g6.1g0.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna31g20kcal0.8g3.1g0.5g1.1g
Arvot/100g100g66kcal2.6g9.9g1.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720