Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Oltermanni, perinteinen8.5g30kcal2.1g0g2.5g0g
Aurajuusto4.8g16kcal1g0g1.4g0g
Paprika punainen 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki11g9kcal1.5g0.2g0.2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 4.4g8.3kcal1.2g0g0.4g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )4.4g6.1kcal0.6g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g192kcal16.6g2.2g12.8g0.8g
Valittu annoskoko62g96kcal8.3g1.1g6.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g48kcal4.2g0.6g3.2g0.2g
Arvot/100g100g155kcal13.4g1.8g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062