Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Maitosuklaa 11g60kcal1.1g5.6g3.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 11g80kcal0.1g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g502kcal7.8g52.8g28.6g0.8g
Valittu annoskoko62g251kcal3.9g26.4g14.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g125kcal2g13.2g7.2g0.2g
Arvot/100g100g407kcal6.3g42.8g23.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772