Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Maito, Kevyt7.8g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl8.6g11kcal1.1g0g0.7g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g1.6g5.9kcal0g1.4g0g0g
Korppujauho 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g23g8kcal0g1.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g223kcal4.8g36.2g5.8g1.6g
Valittu annoskoko62g112kcal2.4g18.1g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g56kcal1.2g9.1g1.5g0.4g
Arvot/100g100g181kcal3.9g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068