Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl12g15kcal1.5g0g1g0g
Sokeri7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Leivinjauhe0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl8.8g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki11g5.9kcal0.9g0.5g0g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vadelma 17g6.9kcal0.2g0.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g223kcal6.8g28.2g8.6g1.6g
Valittu annoskoko62g112kcal3.4g14.1g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g56kcal1.7g7.1g2.2g0.4g
Arvot/100g100g181kcal5.5g22.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168