Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 28g6kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper28g82kcal7.3g0g5.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g275kcal15.2g1.4g23.2g1g
Valittu annoskoko62g137kcal7.6g0.7g11.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g69kcal3.8g0.4g5.8g0.3g
Arvot/100g100g222kcal12.3g1.1g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672