Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g12g28kcal1.3g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g115kcal4g12.4g5.4g1.4g
Valittu annoskoko62g58kcal2g6.2g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g29kcal1g3.1g1.4g0.4g
Arvot/100g100g93kcal3.2g10g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682