Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Auringonkukansiemen 6.2g37kcal1.4g0.8g3.1g0.4g
Kurpitsansiemenet, kuivattu4.4g24kcal1.1g0.8g2g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.9g13kcal0.5g0.1g1.1g0.2g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g337kcal11.8g41.2g13.4g3.8g
Valittu annoskoko62g169kcal5.9g20.6g6.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna31g84kcal3g10.3g3.4g1g
Arvot/100g100g272kcal9.5g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316