Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g54kcal1g7.8g1.8g3g
Valittu annoskoko62g27kcal0.5g3.9g0.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna31g14kcal0.3g2g0.5g0.8g
Arvot/100g100g44kcal0.8g6.3g1.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937