Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 52g5.6kcal0.3g0.7g0.1g0.4g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g4.7g0.9kcal0g0.3g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g44kcal0.6g9.4g0.2g0.8g
Valittu annoskoko62g22kcal0.3g4.7g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g11kcal0.2g2.4g0.1g0.2g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.6g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041