Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g71kcal0.1g0g8g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.4g30kcal1g6g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Banaani, kuorittu 21g18kcal0.2g3.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g378kcal4.2g49.2g18g1.4g
Valittu annoskoko62g189kcal2.1g24.6g9g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g95kcal1.1g12.3g4.5g0.4g
Arvot/100g100g306kcal3.4g39.9g14.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586