Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys7.5g10kcal1.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Pakaste vihanneksia16g6.3kcal0.5g0.9g0.2g0.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g79kcal6.6g2.6g4.8g1g
Valittu annoskoko62g39kcal3.3g1.3g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g20kcal1.7g0.7g1.2g0.3g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176298