Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus4.2g13kcal0.5g0g1.2g0g
Herne 104g72kcal5.3g9.7g0.4g3.2g
Vesi416g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 83g184kcal14.6g0g14.2g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g539kcal40.8g19.4g31.6g6.4g
Valittu annoskoko610g269kcal20.4g9.7g15.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna305g135kcal10.2g4.9g7.9g1.6g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061