Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.9g19kcal0.6g1.2g1.3g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g31g113kcal2.7g24.1g0.6g1.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g125g213kcal25g0g12.5g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)125g23kcal2.2g2.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g756kcal61.4g59.8g29.8g4.4g
Valittu annoskoko610g378kcal30.7g29.9g14.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna305g189kcal15.4g15g7.5g1.1g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92732